Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pievagrybiais

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai
  • Morkos, 0.5 vieneto
  • Paprika, raudonoji, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Tešla, bemielė sluoksniuota, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius bei svogūnus susmulkinkite, morką sutarkuokite ir pakepinkite viską truputyje aliejaus. Pagardinkite druska bei pipirais pagal skonį. Papriką supjaustykite kubeliais.
Tešlą supjaustykite kvadratėliais 10x10 cm. Ant vieno tešlos kvardratėlio trikampio dėkite gerą šaukštelį įdaro, truputį paprikos ir uždenkite kitu kvadratėlio trikampiu, apgaubdami įdarą taip, kad gautumėte trikampio formos pyragėlį. Pyragėlio kraštus gerai užspauskite, o viršų aptepkite plaktu kiaušiniu, apibarstykite kmynais. Skardą pabarstykite miltais, išdėliokite visus pyragėlius ir kepkite orkaitėje maždaug 20 min.

Receptą atsiuntė: Lijana D.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Erika
2017-12-01 12:25
Labai gali būti skanu
Daivad
2012-04-03 10:35
o paprikų kepinti nereikia kartu su morka ir pievagrybiais?
Loreta
2011-07-29 22:32
panašiai kepu pyragaičius su mėsos ir daržovių įdaru,šis receptas turėtų būti puikus jo pakaitalas. :-,Būtinai reikia išbandyti
Jolita
2010-02-20 14:54
verta pabandyti, atrodo labai puikiai k:
Egle
2010-02-02 22:21
Tikrai superinis receptukas! Gaminau ir labai skaniai gavosi. Visi liko patenkinti