Sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sluoksniuota tešla, 2 lapai
- Vištiena, keptos, pjaustytos, 100 gramų
- Paprika, 0.25 vieneto
- Sūris, 40 gramų
- Tepamas sūris, 3 valgomieji šaukštai
- Krapai, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Išimti šaldytą sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį palaikyti kambario temperatūroje, kad ji atšiltų. Vėliau truputį pakočiokite.
Ant tešlos užtepkite tepamojo sūrelio, tolygiai paskirstykite per visą tešlos lakštą. Pjaustytą keptą vištieną, kubeliais supjaustytą papriką, krapus bei tarkuotą fermentinį sūrį sudedama ant tešlos. Suvyniojame tešlą į ritinėlį ir pjaustome apie 1 cm storio gabalėlius. Sudedame pyragėlius ant kepimo popieriaus išklotos skardos.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros ir kepti apie 30 minučių. Skanaus!!
» Rašyti komentarą