Sluoksniuotos tešlos pyragas su žuvies įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 400 gramų
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 150 gramų
- Druska
- Žuvis, filė, 200 gramų
- Sluoksniuota tešla, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žuvies filė supjaustoma smulkiais gabaliukais.
Susmulkinami nulupti svogūnai.
Bulvės nuskutamos ir susmulkinamos.
Tešla iškočiojama ant sviestinio popieriaus lapo.
Tešlos blyno viduryje sudedama žuvis, svogūnai bei bulvės, apibarstoma druska bei pipirais ir tešla gražiai sulankstoma, kaip parodyta nuotraukoje.
Pyragas perkeliamas ant kepimo skardos ir kepama apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-27 12:26
Tikrai skanus patiekalas
2021-06-03 18:26