Sluoksniuotos tešlos pyragas su špinatais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, skiltelės, 2 vienetai
- Svogūnai, raudoni, 1 vienetas
- Špinatai, 200 gramų
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Prieskoniai
- Sūris, 150 gramų
- Sluoksniuota tešla, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kol laukiame kada atšils sluoksniuota bemielė tešla, susipjaustome svogūną ir dedame į įkaitiną keptuvę, tada dedame supjaustytus nedideliais gabaliukais pievagrybius, pakepame ir dedame plėšytus špinatus, tada pagardiname česnaku ir prieskoniais.
Viską troškiname apie 15-20 min.
Maždaug pusę tešlos dedame ant kepimo skardos, šiek tiek užlenkiame kraštus ir dedame paruoštus špinatus su pievagrybiais ir ant viršaus užtarkuojame sūrio.
Likusią tešlą uždėkite ant viršaus.
Viską dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitiną orkaitę ir kepame 20 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą