Sluoksniuotos tešlos pyragas su persikais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.8 stiklinės
- Krakmolas, 0.3 stiklinės
- Persikai, švieži/konservuoti, 4 stiklinės
- Sluoksniuota tešla, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kubeliais supjaustytus persikus sumaišyti su citrinos sultimis, cukrumi ir krakmolu.
Kepimo formos dugną ir kraštus iškloti dviem trečdaliais iškočiotos tešlos.
Tuomet sudėti persikus ir viršų uždengti likusia tešla.
Pyrago viršų vietomis šiek tiek įpjauti, kad geriau iškeptų vidus.
Uždengtą folija pyragą kepti apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Tuomet nuimti foliją ir pakepti dar apie 15 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą