Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su obuoliais ir avietėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, šaldytos/šviežios, 1 stiklinė
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, rudasis
- Krakmolas, bulvių, 1 arbatinis šaukštelis
- Obuoliai, 2 vienetai
- Sviestas, ištirpintas, 1 valgomasis šaukštas
- Sluoksniuota tešla, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Iš viso gaunasi 5 10 cm skersmens pyragaičiai.
Obuolius nuplauname, nulupame, išimame sėklas ir supjaustome plonomis skiltelėmis.
Obuolių skilteles viename dubenyje sumaišome su trintomis avietėmis, citrinų sultimis, cukrumi, cinamonu bei krakmolu.
Tešlą iškočiojame į 3-5 mm storio lakštą ir supjaustome į 10 10 cm skersmens apskritimų.
5 apskritimuose išpjauname rombo formos skylutes.
Ant neskylėtų apskritimų sudedame vaisių įdarą, užklojame skylėtais apskritimais ir suklijuojame tešlos kraštelius.
Sudedame pyragaičius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir aptepame sviestu bei apibarstome ruduoju cukrumi.
Kepame apie 25 min. 210 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą