Sluoksniuotos tešlos palmjerai

Sluoksniuotos tešlos palmjerai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 500 mililitrų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Cinamonas
  • Graikiniai riešutai
  • Kiaušiniai
Gaminimo instrukcija:

Tešlos lakštus atšildyti kambario temperatūroje. Pusę cukraus sumaišyti su cinamonu. Truputį cukraus pabarstyti ant stalo, ant jo padėti tešlos lakštą, pabarstyti cukraus ir cinamono mišiniu ir truputį pakočioti. Užberkite smulkintų riešutų. Mintyse nusibrėžti įsivaizduojamą vidurio liniją ir iki jos, iš vienos pusės, susukti tešlą, po to iš kitos. Supjaustyti apie 0,5 – 1 cm. storio juostelėmis ir sudėti į skardą padengtą kepimo popieriumi. Aptepti kiaušinio plakiniu ir dar pabarstyti cukrumi. Kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15 min, kol gražiai paruduos.

Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą