Sluoksniuotos tešlos ir vištienos vyniotinis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, smulkintas, 1 sauja
- Juodieji pipirai, malti
- Vištiena, krūtinėlė, 320 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Sūris, Ricotta, 250 gramų
- Sluoksniuota tešla, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Iškočiokite į stačiakampį blyną sluoksniuotą tešlą.
Supjaustykite vištienos krūtinėlę kubeliais ir sumalkite.
Sumaišykite maltą mėsą su susmulkintu sūriu, baziliku, paskaninkite druska bei pipirais.
Mėsos masę sudėkite ant iškočiotos tešlos ir suvyniokite.
Aptepkite plaktu kiaušiniu ir dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą palikite šiek tiek pravėsti ir patiekite supjaustę riekelėmis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą