Sluoksniuotos tešlos desertas "Valentinas liepą"

Sluoksniuotos tešlos desertas "Valentinas liepą"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota (pakelis, 4 lapeliai) , 4 lapai
  • Sūris, maskarponės, 125 gramai
  • Braškės, 200 gramų
  • Cukrus
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą atšildyti. Pakočioti šiek tiek ir išspausti širdelių formeles. Suskaičuoti, kiek gausis ir padalinti per pusę į dvi krūveles. – pilnas širdeles iš karto išdėliot į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, o kitose širdelėse išspausti dar po mažesnę širdelę. Visas jas irgi sudėti į skardą. Ją pašauti į iki 200°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min., kol ims rusti.

  2. Tuo metu susitrinti šalute arba blenderyje sutrinti braškes. Sumaišyti su maskarpone. Jeigu truks saldumo, įberti cukraus. Dar gerai išmaišyti.

  3. Kai iškeps širdelės, leisti joms atvėsti. Tada pilnas širdeles aptepti braškių ir maskarponės kremu ir uždėti kiaurąsias. Į viduriuką sudėti braškes. Apibarstyti cukraus pudra.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą