Sluoksniuotos tešlos bandelės su špinatais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Špinatai, šaldyti arba švieži, 100 gramų
- Pienas, 2 valgomieji šaukštai
- Feta sūris, 100 gramų
- Druska
- Sviestas
- Sluoksniuota tešla, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pakepinti keptuvėje su sviestu smulkiai supjaustytą česnaką.
Švarius špinatų lapus nuplauti, susmulkinti, sudėti į keptuvę su česnakais ir patroškinti keletą min.
Galiausiai sudėti feta sūrį, supilti pieną ir pakaitinti, kol sūris pilnai ištirpsta.
Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais.
Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio dėti po kupiną šaukštelį įdaro, perlenkti ir užspausti tešlos kraštus.
Paruoštas bandeles sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepti apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti pravėsusius.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-20 15:48