Sluoksniuotos tešlos bandelės su rikota ir špinatais

Sluoksniuotos tešlos bandelės su rikota ir špinatais
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 4 lapai
  • Špinatai, 200 gramų
  • Rikota, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Prieskoniai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Rikotą ištrinti su kiaušiniu ir prieskoniais, įmaišyti špinatus.

  2. Tešlą iškočioti, supjaustyti juostelėmis. Į kiekvieną dėti rikotos įdaro ir susukti.

  3. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Sonata
» Rašyti komentarą