Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais

Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
  • Vanduo
  • Sluoksniuota tešla, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nuploviau, nulupau, išpjoviau sėklalizdžius ir supjausčiau obuolius kubeliais.
Obuolių kubelius sumaišiau su cukrumi, cinamonu bei citrinų sultimis, sudėjau į puodą, užpyliau šiek tiek vandens ir paviriau apie 5-7 min.
Įdarą palikau atvėsti.
Įkaitinau orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
Kepimo skardą išklojau kepimo popieriumi.
Tešlos lakštus supjausčiau vienodais stačiakampiais, vieną kiekvieno tešlos stačiakampio pusę įpjausčiau rėželiais ir jos kraštus aptepiau plaktu kiaušinio tryniu.
Ant paruoštų tešlos lakštų sudėjau obuolių įdarą, perlenkiau ir suklijavau tešlos kraštelius.
Paruoštas bandeles sudėjau ant kepimo skardos ir kepiau apie 15-20 min.
Iškeptas bandeles dar galima apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
sandra
2012-04-07 23:34
skanu ir labai paprasta aciu uz ideja!