Sluoksniuotos tešlos bandelės su mėsa

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos faršas, 250 gramų
- Druska
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, vištienos, 1 litras
- Prieskoniai, kiaulienai
- Sezamo sėklos, 2 saujos
- Sluoksniuota tešla, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos faršą kartu su sultiniu sudėkite į puodą ir pavirkite maždaug 15 min.
Tuomet nusunkite sultinio perteklių, bet palikite faršą drėgną.
Į faršą sudėkite susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, prieskonius, krakmolą, grietinę ir gerai išminkykite.
Iškočiokite tešlą ir supjaustykite ją maždaug 15 cm skermens kvadratais.
Ant kiekvieno kvadrato dėkite po šaukštą paruošto kiaulienos faršo ir perlenkę kvadratą į trikampį sulipinkite kraštus.
Bandeles apibarstykite sezamo sėklomis.
Kepkite apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-31 11:10
bandysim gamint
ziuresim kas gausis 


2015-01-03 22:59