Sluoksniuotos tešlos bandelės su kopūstais ir grybais

Sluoksniuotos tešlos bandelės su kopūstais ir grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 0.25 vieneto
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Grybai, džiovinti, 1 sauja
  • Sluoksniuota tešla, lapai, 5 vienetai
  • Viduržemio prieskonių mišinys
Gaminimo instrukcija:

Supjaustome kopūstą, sudedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpilta aliejaus, ir trumpai apkepame. Tada įpilame apie 0,5 litro vandens, sudedame SANTA MARIA prieskonius, druską ir troškiname apie 50 min.
Džiovintus grybus sudedame į puodą ir verdame apie 40 - 60 min. Išvirusius išplauname ir supjaustome mažais gabaliukais.
Pašaliname vandens likučius, iš kopūstų, jei lieka. Sudedame grybus, viską išmaišome.
Sluoksniuotos tešlos gabaliukus dedame ant stalo ir supjaustome pailgai. Dedame į vidurį paruoštus kopūstus. Uždedame ant viršaus dar vieną sluoksnį tešlos. Bandeles aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame orkaitėje (180 laip. temp.) apie 20-25 min.

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą