Sluoksniuotos salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Juodieji pipirai, malti
- Kopūstai, baltagūžiai, 200 gramų
- Vynuogės, žaliosios, 400 gramų
- Vištienos filė, virta, 300 gramų
- Kiaušiniai, virti, 3 vienetai
- Majonezas
- Sūris, 100 gramų
- Druska
- Svogūnų laiškai, 12 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Pirmasis sluoksnis - susmulkinta vištiena, apibarstyta druska ir pipirais.
Antrasis sluoksnis - sutarkuoti ar susmulkinti kopūstai, išmaišyti su druska, pipirais ir citrinos sultimis.
Trečiasis sluoksnis - majonezas.
Ketvirtasis sluoksnis - sutarkuotas sūris, smulkinti svogūnų laiškai ir kiaušiniai, tarkuoti.
Viską aptepame majonezu ir apdedame vynuogių puselėmis. Sėklas išimame.
» Rašyti komentarą