"Sluoksniuotos pusnys"

"Sluoksniuotos pusnys"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, šaldytos ir trintos arba uogienė, 100 gramų
  • Cukrus
  • Varškė, kreminė, 500 gramų
  • Razinos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Į desertinius indelius dedam šaukštą trintų uogų, tada užberiame razinų, kitas sluoksnis - varškė. Jei ji nesaldi, prieš dedant sluoksnį varškės, į ją dedam cukraus pagal skonį. Taip sluoksniuojam. Viršų tepam varške, uždedam šaukštelį uogų, bei keletą razinų. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
deimante
2013-01-27 19:12
su cukrumi labai saldu,o taip tai nieko
deimante
2013-01-27 18:55
sis receptas tikrai labai skanus!