Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragėliai su įvairiais įdarais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuota mielinė, 2 pakeliai
- Pievagrybiai, (4 įdaras)
- Dešra, šlapia (1 įdaras)
- Svogūnai, (4 įdaras)
- Varškė, sumaišyta su cukrumi ir kiaušiniu (5 įdaras)
- Uogienė, (3 įdaras)
- Ryžiai, išvirti ir sumaišyti su virtais kiaušiniais (2 įdaras)
- Lydytas sūris, (rūkytas) (1 įdaras)
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Atšildyite tešlą.
Įdarui:
Sutarkuokite burokine tarka dešrą “šlapenką“ bei rūkytą lydytą sūrį. Sumaišykite.
Pievagrybius arba kitokius grybus pakepinkite su svogūnais.
Varškę sumaišykite su žaliu kiaušiniu bei cukrumi.
Uogienė (kokią tik turite).
Virtus ryžius sumaišykite su virtais kiaušiniais bei prieskoniais.Suformuokite pyragėlius ir kepkite 220 ° temp. apie 30 - 40 min., prieš tai pyragėlius patepkite plaktu kiaušiniu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą