Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragėliai su įvairiais įdarais

Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragėliai su įvairiais įdarais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota mielinė, 2 pakeliai
  • Pievagrybiai, (4 įdaras)
Įdarui:
  • Dešra, šlapia (1 įdaras)
  • Svogūnai, (4 įdaras)
  • Varškė, sumaišyta su cukrumi ir kiaušiniu (5 įdaras)
  • Uogienė, (3 įdaras)
  • Ryžiai, išvirti ir sumaišyti su virtais kiaušiniais (2 įdaras)
  • Lydytas sūris, (rūkytas) (1 įdaras)
Gaminimo instrukcija:
  1. Atšildyite tešlą.

  2. Įdarui:

    Sutarkuokite burokine tarka dešrą “šlapenką“ bei rūkytą lydytą sūrį. Sumaišykite.
    Pievagrybius arba kitokius grybus pakepinkite su svogūnais.
    Varškę sumaišykite su žaliu kiaušiniu bei cukrumi.
    Uogienė (kokią tik turite).
    Virtus ryžius sumaišykite su virtais kiaušiniais bei prieskoniais.

  3. Suformuokite pyragėlius ir kepkite 220 ° temp. apie 30 - 40 min., prieš tai pyragėlius patepkite plaktu kiaušiniu.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą