Sluoksniuotas tortas su grietinėle

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinėlė, 1 stiklinė
- Želė, pakeliai, raudoni, 2 vienetai
- Želė, pakeliai, rožiniai, 2 vienetai
- Želė, pakeliai, šviesūs, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Visų spalvų želė paruošiama atskiruose induose.
Vienos spalvos želė išplakama iki putėsių.
Tortas sluoksniuojamas skirtingomis spalvomis ir plonu neskaidriu putėsių sluoksniu.
Sustingęs iš formos išverstas tortas puošiamas plakta grietinėle su miltiniu cukrumi.
Pastaba. Šį tortą galima kitaip sudėstyti. Į formą šaukštu dedama šviesių bestingstančių drebučių, vėliau kitos spalvos putėsių, tamsių drebučių ir plaktos grietinėlės.
Gražiai viską sudėjus, tortas dedamas į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-01 09:00
Na gi, zmstos zele
sluoksniuot reik i dubeni, torto ar kitokia gilesne forma. Kai sustings tai labai trumpam ikist forma i karsta vandeni ir ir issivercia zele tada, atkimba nuo sieneliu
O va tada pateikiat taip kaip yra arba dar puosiate, kaip kad sitame variante
ones, tai i aisku kad zele tortai kai gaminami tai skuoksniuojamos bestingstancios, ganetinai sky


O va tada pateikiat taip kaip yra arba dar puosiate, kaip kad sitame variante

2013-07-22 21:22
norejau paklausti i ka si torta reikia sluoksniuoti kaip ar laukti kol zele atsals sustiks ir tada ja plakti iki putu ?ir jei taip tai i inda kaskoti torto formos?nes juk sele skysta besluoksniujan isbeks seip toetas labai skaniai atrodo ar kalite gamine ar suprate parasyti i komentarus


2012-12-19 17:01
torto receptas afiget
nieko nesuprantu







2011-04-12 02:42
Tai jau tikrai nesuprantu kaip si torta pagaminti
.... Gal autorius gali aiskiau parasyti
, nes panasu, kad tortas turetu buti laaabai skanus ir pasigaminti noretusi 



2013-11-01 09:02