Sluoksniuota tuno mišrainė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 6 vienetai
- Juodieji pipirai
- Morkos, vidutinio dydžio, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Tunas, savo sultyse, indeliai, 2 vienetai
- Majonezas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvirti bulves, morkas ir kiaušinius. Viską supjaustyti kubeliais, taip pat supjaustyti svogūną. Į indą sluoksniuoti pirmiausiai įdedant šiek tiek bulvių kaip pagrindą, tada paberti ant jų morkas, ant morkų uždėti tuno, apiberti šiek tiek kiaušinių, svogūnų, druskos ir pipirų, užtepti viską sluoksniu majonezo. Paskui kartoti viską iš pradžių ir taip išsluoksniuoti visą mišrainę, kol ant viršaus liks tik majonezas. Geriausia gaminti į permatomą indą, kad iš šono matytųsi visi sluoksniai.
Be proto skani mišrainė! Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-16 16:52
na daug metu as jau gaminu tokia misraine.Skirisai tik tuo,kad as kiekviena sluoksni pertepu labai plonu majonezu sluoksniu,pabandykit! 

2011-02-25 17:01
labai idomu net seile tysta



2010-08-11 16:51
as gaminau taip,sluoksnis kepintos sviesios duonos,tunas,virtos ir kubeliais pjaustytos morkos,pamarinuotas melynas svogunas,zirneliai,majonezas ir viskas sluoksniais is naujo.laabai skanu 

2010-08-10 10:02
galima pabandyti 

2011-04-16 16:59