Sluoksniotos tešlos pyragas su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės
- Porai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Vanduo, aptepimui
- Druska
- Tešla, šaldytos sluoksniuotos bemielės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Grybus supjaustyti skiltelėmis, porą - griežinėliais,morką sutarkuoti stambia tarka, petražoles smulkiai sukapoti. Pakepinti porus, morkas ir grybus aliejuje, kol išgaruos skystis. Tuomet sudėti petražoles, pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti ir gautą įdarą atvėsinti. Atšildytą sluoksniuotą tešlą išlankstyti. Išilgai lapo per vidurį sudėti įdarą ir tešlos kraštus patepti vandeniu, sulankstyti užklodami įdarą. Dėti tešlos sujungimo pusę žemyn į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir aptepti vandeniu. Kepti įkaitintoje iki 210 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-35 minutes, kol pyragas gražiai pagels.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-23 19:12
Sorki vietoj zodzio: pievadrybiai -->
ievagrybiai, o vietoj zodzio JAI --> bus KAI. Ziopliuke as 


2010-09-23 19:11
As irgi kazka panasaus gaminu: pievadrybiai arba voveraites (pakepinti grybai), petratrazoles ir tark. suris. Sveciams labai, labai patinka. Jai turesiu laiko isbandysiu ir Jusu receptuka, skonis turetu buti puikus 

2010-09-23 13:56
labai skanu 

2010-12-15 13:01