Slovakiškas šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paprika, malta, 15 gramų
- Svogūnai, 200 gramų
- Jautiena, filė, 750 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 50 gramų
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Jautieną supjaustyti 20-25 g gabalais.
Ištepti mėsą aliejumi, sumaišytu su malta paprika, ir palaikyti jame mėsą apie 1-2 val. šaltoje patalpoje.
Svogūnus ir pievagrybius supjaustyti žiedais.
Ant iešmų suverti tokia tvarka: mėsa, svogūnas, pievagrybis ir t. t.
Aplieti marinadu ir kepti šašlykinėje.
Šašlyką patiekti ant stalo karštą, pagardinti druska ir pipirais.
» Rašyti komentarą