Slovakiškas šašlykas

Slovakiškas šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, malta, 15 gramų
  • Svogūnai, 200 gramų
  • Jautiena, filė, 750 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, 50 gramų
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Jautieną supjaustyti 20-25 g gabalais.
Ištepti mėsą aliejumi, sumaišytu su malta paprika, ir palaikyti jame mėsą apie 1-2 val. šaltoje patalpoje.
Svogūnus ir pievagrybius supjaustyti žiedais.
Ant iešmų suverti tokia tvarka: mėsa, svogūnas, pievagrybis ir t. t.
Aplieti marinadu ir kepti šašlykinėje.
Šašlyką patiekti ant stalo karštą, pagardinti druska ir pipirais.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą