Šližikai (prėskučiai)

Šližikai (prėskučiai)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 50 gramų
  • Margarinas, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Su cukrumi sumaišomas ištirpintas margarinas, suberiamos maltos aguonos.
Gerai sumaišoma, suberiami miltai ir užminkoma tešla, jei reikia įpilama pieno arba vandens.
Iš tešlos formuojami piršto storio voleliai. Jie pjaustomi įstrižai nedideliais gabaliukais, dedami ant miltais pabarstytos skardos ir kepami apie 15 min. 170 laipsnių temperatūroje, kol pagels.
Tiekiami su aguonpieniu, pasaldintu pienu ar kompotu.
Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jonas
2020-12-20 15:13
Margarinas, jus rimtai???
Kučiukų receptas tikras
2020-10-27 00:02
Miltai, aguonos, mielės ir vanduo, viskas
jokio cukraus
a tai mielės?
2020-10-27 00:01
kur mielės?
Senjore
2011-12-22 23:06
Žodis"rėskas"reiškia nei saldus nei sūrus,nei rūgštus.Cukrus neturėtų dalyvauti.Jis yra aguonpienyje.Ir riebalai tik augaliniai...
Tutsi
2010-12-24 00:26
nemanau, kad be vandens uzminkysite tesla.... bet isvaizda siu kuciuku superine