Šližikai (prėskučiai)

Šližikai (prėskučiai)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 50 gramų
  • Margarinas, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Su cukrumi sumaišomas ištirpintas margarinas, suberiamos maltos aguonos.
Gerai sumaišoma, suberiami miltai ir užminkoma tešla, jei reikia įpilama pieno arba vandens.
Iš tešlos formuojami piršto storio voleliai. Jie pjaustomi įstrižai nedideliais gabaliukais, dedami ant miltais pabarstytos skardos ir kepami apie 15 min. 170 laipsnių temperatūroje, kol pagels.
Tiekiami su aguonpieniu, pasaldintu pienu ar kompotu.
Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Senjore
2011-12-22 23:06
Žodis"rėskas"reiškia nei saldus nei sūrus,nei rūgštus.Cukrus neturėtų dalyvauti.Jis yra aguonpienyje.Ir riebalai tik augaliniai...
Tutsi
2010-12-24 00:26
nemanau, kad be vandens uzminkysite tesla.... bet isvaizda siu kuciuku superine
Ieva
2010-12-23 19:00
Labai labai skanu !
Irena
2010-07-23 11:21
ka galiu pasakyti apie si recepta as ji siandien isbandziau, tikejausi kitokio skonio, bet man patiko ir tai kas gavosi!!! labai skanu
lina
2009-12-22 14:45
Taip Taip Mergaites kad jus tik zinotumet ka jus is parduotuves suvalgot, ten tokiu priedu yra kad jums plaukai ant galvos pasisiaustu, taip kad naminiai preskuciai su sviestu ar su aliejum ar kiausiniais bet kokiu atveju jie bus daug sveikesni jusu sveikatai! Rasau nes zinau beveik kiekvieno parduotuves produkto sudeti, taip kad nepykit ant tu mergaiciu kurios bando namuose gaminti su sviestu ar be jo. Sventu Kuciu jums!