Šližikai (prėskučiai)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 0.5 stiklinės
- Cukrus, 50 gramų
- Margarinas, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Su cukrumi sumaišomas ištirpintas margarinas, suberiamos maltos aguonos.
Gerai sumaišoma, suberiami miltai ir užminkoma tešla, jei reikia įpilama pieno arba vandens.
Iš tešlos formuojami piršto storio voleliai. Jie pjaustomi įstrižai nedideliais gabaliukais, dedami ant miltais pabarstytos skardos ir kepami apie 15 min. 170 laipsnių temperatūroje, kol pagels.
Tiekiami su aguonpieniu, pasaldintu pienu ar kompotu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-10-27 00:02
Miltai, aguonos, mielės ir vanduo, viskas
jokio cukraus
jokio cukraus
2020-10-27 00:01
kur mielės?
2011-12-22 23:06
Žodis"
rėskas"reiškia nei saldus nei sūrus,nei rūgštus.Cukrus neturėtų dalyvauti.Jis yra aguonpienyje.Ir riebalai tik augaliniai...

2010-12-24 00:26
nemanau, kad be vandens uzminkysite tesla.... bet isvaizda siu kuciuku superine 

2020-12-20 15:13