Skumbrė pievagrybių padaže

Skumbrė pievagrybių padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės, smulkintos
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Skumbrė, 2 vienetai
  • Baltas vynas, 50 mililitrų
  • Pievagrybiai, 150 gramų
  • Grietinėlė, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis.
Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą.
Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens, supilama grietinėlė bei baltas vynas.
Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, kiaušinio tryniu, gerai išmaišomas su tarkuotu sūriu ir užpilamas ant žuvies.
Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais, apibarstyta smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Elinga
2016-01-04 17:15
Padažas nepatiko, siūlyčiau į jį nedėt sūrio, o skumbrė su kepintais pievagrybiais tikrai skanu
tomas
2012-06-13 18:43
Atsiprasau apkepinama ar iskepama
Asta
2012-04-02 13:08
turėkit bent kiek supratimo ir fantazijos pačios, neparašyta ir kad kramtyt reikia valgant ar ir nežinosit kaip valgyt? gaspadinės...
Patricija
2012-02-06 16:06
O būtina vyno dėt?
Dovile
2011-08-30 17:16
beje kur balata vyna pilt? o kur dar grietinele det?