Skumbrė pievagrybių padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Petražolės, smulkintos
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Skumbrė, 2 vienetai
- Baltas vynas, 50 mililitrų
- Pievagrybiai, 150 gramų
- Grietinėlė, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis.
Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą.
Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens, supilama grietinėlė bei baltas vynas.
Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, kiaušinio tryniu, gerai išmaišomas su tarkuotu sūriu ir užpilamas ant žuvies.
Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais, apibarstyta smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-13 18:43
Atsiprasau apkepinama ar iskepama
2012-04-02 13:08
turėkit bent kiek supratimo ir fantazijos pačios, neparašyta ir kad kramtyt reikia valgant ar ir nežinosit kaip valgyt? gaspadinės...
2012-02-06 16:06
O būtina vyno dėt? 

2011-08-30 17:16
beje kur balata vyna pilt? o kur dar grietinele det? 

2016-01-04 17:15