Skruzdelytė

Skruzdelytė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Medus, 1 stiklinė
  • Miltai, 250 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kiaušinių tryniai, 3 vienetai
  • Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius, miltus, sviestą sumaišome ir išminkome tešlą. Tešlą pamušame kočėlu, tuomet lakštuose bus iškilę burbuliukai.

  2. Tešlą iškočiojame labai labai plonai, nes kitaip bus kieti lakštai. Tešlą supjaustome konditeriniu peiliuku įvairiais dydžiais.

  3. Užviriname aliejų ir kepame lakštus.

  4. Verdame sirupą: medų sumaišome su vandeniu ir cukrumi, užviriname. Tuomet paverdame dar 5 minutes.

  5. Konstruojame skurzdėlyną.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
..
2016-08-25 13:23
Vau, tikras desertas