Skruzdėlynas kitaip

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Medus, 0.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus
- Citrinos rūgštis
- Riešutai, ar/ir saulėgrąžos
- Vaisiai, džiovinti (aguonos, razinos, smulkinti riešutai)
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakame su druska. Beriame miltus ir išminkome tešlą.
Darome mažus rutuliukus. Tešlos gabaliuką voliojam ant lentutės ir supjaustome. Kepame įkaitintame aliejuje.
Cukrų, medų ir vandenį viriname, kol virinio lašas, įlašinus į stiklinę su vandeniu, neišsileidžia, o sustingęs nugrimzta. Tada dedam truputį citrinos rūgšties, sudedame džiovintus vaisius, riešutus ir gerai išmaišome. Masę pilame ant rutuliukų.
Tortą išklojam maistine plėvele, supilam skruzdėlyno masę ir stipriai paspaudžiame.
Laikome šaldytuve kelias valandas, kad atvėstų ir sustingtų. Išimame iš formos, nuimame plėvelę ir patiekiame.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-02-28 15:20
javascript:void(null); taip skanu kad rekiu!!!
2014-02-24 08:20
Kiek kiausiniu reikia
Bet siaip as bandziau tai labai skanu

Bet siaip as bandziau tai labai skanu
2014-03-06 18:12