Skrudintų koldūnų užkandis su padažu

Skrudintų koldūnų užkandis su padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai, 1
  • Imbieras, tarkuotas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1
  • Kiaulienos faršas, 300 gramų
  • Sojos padažas, šviesus, 3 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, tamsus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, + 1 šaukštelis, 5 valgomieji šaukštai
  • Čili, milteliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Tešla, koldūnams, 350 gramų
  • Vyno actas, raudonasis, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos faršą sumaišome su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais.
Iškočiojame tešlą, išspaudžiame apvalius blynelius ir įdarome juos paruoštu kiaulienos faršu.
Užverdame puodą su vandeniu ir sudedame koldūnus.
Verdame, kol koldūnai iškyla į paviršių.
Tuo metu dubenėlyje sumaišome abu sojos padažus, raudonojo vyno actą, 1 šaukštelį aliejaus, čili pipirus, cukrų, išspaustą česnaką bei tarkuotą imbierą ir dedame į šaldytuvą bent valandai.
Išvirtus koldūnus nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su 5 šaukštais aliejaus ir sudedame koldūnus.
Kepame kol koldūnai apskrus.
Patiekiame kaip užkandį su pasigamintu padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vicky
» Rašyti komentarą