Skrudintos paprikos ir karšto HALLOUMI sūrio užkandis

Skrudintos paprikos ir karšto HALLOUMI sūrio užkandis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, geltona, 1 vienetas
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
  • Paprika, žalia, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sūris, halloumi, 200 gramų
  • Vyno actas, balzaminis arba raudonasis, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Paprikas nuplauname, perpjaunam i keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame i skardą ir kepame 15-20 minučių iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame į dubenį, pasūdome, pabarstome pipirais, užpilame po 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir pasirinkto vyno acto, viską išmaišome.
Sūrį supjaustome maždaug 0.5cm storio griežinėliais ir apkepame jį keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus.
Į lėkštę dedame papriką, šalia karštą sūrį ir papuošiame petražolėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rolandas
2011-09-11 13:40
Tai tikras atradimas gurmanams!