Skrudinta itališka duona su česnakiniu sūriu

Skrudinta itališka duona su česnakiniu sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, 0.25 stiklinės
  • Sūris, gorgonzola, tarkuotas, 0.5 stiklinės
  • Duona, itališka, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Kambario temperatūros sviestą sumaišome su gorgonzola sūriu, susmulkintu česnaku bei petražolėmis.
Gauta masę aptepame išilgai perpus perpjautą duoną (abi puses).
Ant viršaus apibarstome parmezano sūriu ir pakepiname apie 8 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol ištirpsta sūris ir apskrunda duona.
Iškepus apibarstome smulkintomis petražolėmis.
Patiekiame supjaustę mažesniais gabaliukais kaip užkandą.
Skaniausia šilta, bet puikiai tinka patiekti ir šaltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
roberta
2013-01-12 00:30
as dar ant virsaus jau atvesusios uzsidedu lasisos labai skanu