Skrudinta itališka duona su česnakiniu sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Parmezano sūris, tarkuotas, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 0.25 stiklinės
- Sūris, gorgonzola, tarkuotas, 0.5 stiklinės
- Duona, itališka, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Kambario temperatūros sviestą sumaišome su gorgonzola sūriu, susmulkintu česnaku bei petražolėmis.
Gauta masę aptepame išilgai perpus perpjautą duoną (abi puses).
Ant viršaus apibarstome parmezano sūriu ir pakepiname apie 8 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol ištirpsta sūris ir apskrunda duona.
Iškepus apibarstome smulkintomis petražolėmis.
Patiekiame supjaustę mažesniais gabaliukais kaip užkandą.
Skaniausia šilta, bet puikiai tinka patiekti ir šaltą.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-12 00:30