Skrebučiai su dešra užkandžiams

Skrebučiai su dešra užkandžiams
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Petražolės
  • Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Dešra, arba keptos kepenėlės, 200 gramų
  • Aliejus, 2 stiklinės
  • Sviestas, 100 gramų
  • Duona, juoda, kepaliukai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Duoną supjaustyti riekelėmis, tada apvaliomis, dviejų dydžių sausainių formelėmis išspausti apskritimus. Apkepinti juos iš abiejų pusių aliejuje, įtrinti česnakais ir plonai aptepti garstyčių ir sviesto mišiniu. Ant viršaus užbarstyti susmulkintą dešrą ar kepenėles ir smulkiai kapotą kiaušinį arba petražoles. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą