Skanus obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Cukrus, 1 stiklinė
- Migdolai
- Obuoliai, 8 vienetai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Sviestas, 0.5
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nuplaukite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklas, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir pakepinkite svieste, kol iš obuolių išsiskirs sultys ir jie suminkštės. Kiaušinius su paprastu ir vaniliniu cukrumi išplakite iki vientisos masės, tada įmaišykite grietinę, tirpintą sviestą, po truputį suberkite miltus ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišykite iki vientisos masės. Karščiui atsparią kepimo formą ištepkite riebalais, pabarstykite džiūvėsėliais, ant dugno berkite migdolų drožlių įpilkite truputį tešlos, tada tolygiai paskirstykite šutintus obuolius. Ant obuolių užberkite kelis šaukštelius su cukrumi sumaišyto cinamono, tada ant jų sukrėskite likusią tešlos masę. Kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-07 08:12