Skanus ir paprastas vištienos šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Svogūnai, ar česnakai - jei mėgstate
- Vištienos filė, ar sparneliai, blauzdelės, kitos dalys, 500 gramų
- Druska
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Vištienos kulšeles ar kitų dalių gabalėlius sudedame į indą. Išspaudžiame visą citriną ant mėsos. Įdedame druskos pagal skonį. Papildomai galite dėti trinto česnako (ne visiems patinka) ar svogūno, įvairių prieskonių. Viską sumaišykite ir laikykite šaldytuve. Taip vištiena palaikykite bent kelias valandas ir kepkite ant iešmų lauže ar ant grotelių. Tikrai paprasta, bet labai skanu. Taip marinuota vištiena įgauną gardų citrinos skonį.
Taip paruoštą vistiena galima kepti ir keptuvėje ar troškinti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-23 12:55
receptas neblogas,bet galima kitaip marinuoti vištienos filė, apelsinų sultis 100% sumaišyti su majonezu( 1 stikl.sulčių ir šaukštai majonezo),druska,česnakai pagal skonį,dar galima dėti '
#039
anta marijos'
#039
rieskonius vištienai.Labai skanu...




2010-09-29 02:19
Dekui buvo labai skanu ir paprasta
2010-09-21 13:21


2010-08-19 10:12
labai skanu
respect Tomai 


2011-02-23 18:40