Skanūs čeburėkai

Gaminimo instrukcija:
Užviriname 1,2 stiklinės vandens su šaukšteliu druskos ir dviem šaukštais aliejaus. Kai tik užverda, supilame į vandenį pusę stiklinės miltų ir gerai išsimaišome.Turi gautis tokia kieta tešla, panaši į koldūninę. Paliekame ją apie valandą pastovėti uždengtame dubenyje, po to dar kartą perminkome, kol ji tampa visiškai elastinga. Tešla turi nelipti prie rankų.
Faršą sumaišome su smulkintu svogūnu. Supilame pusę stiklinės kefyro.. Jis turi tokią savybę faršą surišti, o po to, kepimo metu, nuo jo mėsa tampa minkštesnė. Viską, pasūdome, pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir gerai išmaišome.
Tuomet formuojame čeburėkus.
Gilioje keptuvėje storu dugnu įkaitiname aliejų. Kepame tol kol čeburėkai iškeps. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-05-26 16:01
Aciu Joranui 34 uz issamu recepta,senai norejau isbandyt,tik taip aiskiai ir skaniai aprasyta neteko skaityt,jei cia vyro preudonimas - dvigubas pagyrimas
)

2014-05-09 23:25
nusipirkit tesla picai ten miltai , ipili vandens , aliejaus uzminkai ir palieki kad pakiltu tada imi mazus gabalelius kocioji ir darai ceburekus
2013-10-14 14:39
O 200gr.kiek cia iseitu vandens I stikline neturiu su kuo pamatuoti
2013-07-06 08:37
Šiandien bandysim pasigamint šventės proga šį nelietuvišką patiekalą



2015-03-15 11:10