Skanuolis tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sausainiai, 540 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Želatina, 50 gramų
- Želė, pakelis, 50 gramų
- Varškės sūris, sūrelis, 1 kilogramas
- Vaisiai
Gaminimo instrukcija:
Sausainius sutrupiname. Sviestą išlydome ir užpilame ant sutrupintų sausainių. Torto formą įdedame kepimo popierių, sudedama sausainius, juos gerai prispaudžiam. Truputi sausainių pasiliekame kitam sluoksniui (bet daug mažiau nei pirmas). Žalatiną ištirpiname karštame virintam vandenyje (bet neverdančiu iškart, truputį atvėsinti) ir supilti į varškės sūrelio masę. Gerai išmaišome ir pilame ant sausainių masės ir 3 valandom dedame į šaldytuvą šalti, kai sustingsta, paruošiame žele pokelį. Ant sustingusios varškės sūrelio masės sudedame likusius sausainius, sudedame vaisiu ir užpilame žele ir paliekama keletui valandų stingti. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-19 18:05
o maximose nebuna ? ir kiek kainuoja kilogramas? 

2011-05-19 10:07
Varškės sūreliai sveriamas ji,turguje pirkau
2011-05-18 21:05
sveiki,o kokį varškės sūrį pirkot? kaip vadinas? 

2011-01-18 20:04
netinka ,nebandžiau,bet varškės sūrėlis net kitaip ir atrodo,su varške reikės trinti ją labai,skiesti tada kažkuo ,nu aš nebandžyčiau su varške tikrai
2011-05-20 10:25