Skanieji ledai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Jogurtas, 150 gramų
- Grietinėlė, 200 mililitrų
- Braškės, 500 gramų
- Grietinė, riebi, 150 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Braškes nuplauti ir nusausinti, kelias gražias uogas atidėti papuošimui, o likusias sutrinti į tyrę su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis.
Jogurtą sumaišyti su grietine ir įmaišyti į braškių tyrę.
Gautą masę sudėti į metalinį įndą, kuriame šaldysite ledus.
Ledus pastatyti į šaldymo kamerą ir laikyti ten 30 min.
Per tą laikotarpį reikia du kartus pamaišyti.
Tuo tarpu, kol ledai šąla, išplakti grietinėlę.
Išėmus braškių masę įmaišyti grietinėlę ir pastatyti šaldyti dar 2 val., kas 30 min. išimti ledų masę ir suplakti.
Taip ledai bus minkšti. Jei norite kietesnių, suplakite tik vieną kartą po pirmo pusvalandžio.
Kai sustings, ledus sudėti į vaflines taureles ir papuošti braškėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-03 10:05
Zinau,kad geras... 

2012-05-26 09:11


2012-02-14 16:49
Tikrai skanu..Tik svarbiausia labaj geraj ieplakti giretinele iki labai standziu butu..Taj suteiks forma ir neisyks,,, 

2012-02-13 11:44
nebandziau
turetu buti skanu. 


2013-04-16 17:50