Skaniausias sūrio pyragas su avietėmis

Skaniausias sūrio pyragas su avietėmis
Sūrio pyragas su avietėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Mascarpone sūris, 500 gramų
  • Aviečių džemas , 1 stiklinė
  • Varškė, 150 gramų
  • Želatina, 45 gramai
  • Vanduo
Pagrindui:
  • Sausainiai, 250 gramų
  • Sviestas, lydyto, 100 gramų
  • Žemės riešutai, kepintų, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. PYRAGO PAGRINDAS. Elektriniu smulkintuvu sutrinkite bendrame inde sausainius, riešutus ir lydytą sviestą. Paruoštą mišinį sudėkite į formą. Kol ruošime kitus sluoksnius, formą padėkite į šaldytuvą.

  2. VIDURINIS SLUOKSNIS. Naudodami elektrinį plakiklį, bendrame inde suplakite mascarpone sūrį, varškę. Kad būtų lengviau plakti, įpilkite šiek tiek vandens. Į suplaktą masę įdėkite iš anksto paruoštos želatinos, viską gerai sumaišykite. Paruoštą masę sudėkite į formą ir 5 minutėms padėkite į šaldytuvą.

  3. VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Šiltą aviečių džemą sumaišykite su iš anksto paruoštą želatina. Užpilkite ant viduriniojo sluoksnio. Paruoštą pyragą palikite šaldytuve ne mažiau 3 valandų.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: MyCulinaryCorner
» Rašyti komentarą
» Komentarai
MyCulinaryCorner
2017-10-21 12:32
Priklauso nuo uogienės, pagal poreikį. Na du šaukšteliai cukraus pudros tikrai nepakenks.
Danguole
2017-10-19 20:26
O surio sluoksniui nereikia biski cukraus?
MyCulinaryCorner
2017-10-18 07:25
Sūrio sluoksniui - 25g, o aviečių sluoksniui 20g.
Dalia
2017-10-17 20:56
Kiek zelatinos sūrio sluoksniui, ir kiek aviečių sluoksniui?