Skaniausias sūrio pyragas su avietėmis

Sūrio pyragas su avietėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mascarpone sūris, 500 gramų
- Aviečių džemas , 1 stiklinė
- Varškė, 150 gramų
- Želatina, 45 gramai
- Vanduo
- Sausainiai, 250 gramų
- Sviestas, lydyto, 100 gramų
- Žemės riešutai, kepintų, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
PYRAGO PAGRINDAS. Elektriniu smulkintuvu sutrinkite bendrame inde sausainius, riešutus ir lydytą sviestą. Paruoštą mišinį sudėkite į formą. Kol ruošime kitus sluoksnius, formą padėkite į šaldytuvą.
VIDURINIS SLUOKSNIS. Naudodami elektrinį plakiklį, bendrame inde suplakite mascarpone sūrį, varškę. Kad būtų lengviau plakti, įpilkite šiek tiek vandens. Į suplaktą masę įdėkite iš anksto paruoštos želatinos, viską gerai sumaišykite. Paruoštą masę sudėkite į formą ir 5 minutėms padėkite į šaldytuvą.
VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Šiltą aviečių džemą sumaišykite su iš anksto paruoštą želatina. Užpilkite ant viduriniojo sluoksnio. Paruoštą pyragą palikite šaldytuve ne mažiau 3 valandų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-19 20:26
O surio sluoksniui nereikia biski cukraus?
2017-10-18 07:25
Sūrio sluoksniui - 25g, o aviečių sluoksniui 20g.
2017-10-17 20:56
Kiek zelatinos sūrio sluoksniui, ir kiek aviečių sluoksniui?
2017-10-21 12:32