Skaniausia višta, kepta orkaitėje

Skaniausia višta, kepta orkaitėje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 7 vienetai
  • Česnakai, 7 skiltelės
  • Čiobreliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
  • Obuoliai, 7 vienetai
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Karis, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Vištą paruošiame dieną prieš kepimą: nuplauname, įdedame į puodą ir ruošiame prieskonių mišinį iš druskos, pipirų, kario, čiobrelių, kmynų. Juo įtriname vištą.
Česnakus nuplauname, nulupame ir smulkiai supjaustome, o kai baigiame, šiais gabaliukais apibarstome vištą.
Vištą apipurškiame aliejumi ir aplaistome citrinos sultimis. Uždengiame maistine plėvelė ir dedame į šaldytuvą.
Kitą dieną vištieną dedame į skardą, šalia sudedame nuplautas ir nuluptas bulves, kurias padruskiname ir pabarstome čiobreliais bei apšlakstome aliejumi, o šalia jų - obuolius.
Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1-1,5 val, kol višta apskrus.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Renius
2019-12-15 18:58
Su tokiu gaminimu tik šunims
juokdariai ne kulinarai
2015-01-07 14:04
mokinkites gamint o ne paprastus visciukus keptus siulykit Dbet jei vsciuka siulot tai siulykit bet viciuka tabaca ar kanors panasau o cia tai tsss
viktorija
2014-12-28 11:24
Mazai receptu
Mantas
2012-06-17 17:22
Apslakstes vistuke citrinu sultimis dar truputi cukraus pabarstau, arba medaus arbatini sauksteli
dana
2012-03-03 15:05
labai neskani vista :bloga