Širdies formos tarta su vyšniomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 0.4 stiklinės
- Cukrus, rudasis, 0.25 stiklinės
- Pekanų riešutai, kapoti, 0.5 stiklinės
- Vanilė, ekstraktas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vyšnios, trintos su cukrumi, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.75 stiklinės
- Pienas, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Sviestas, 5 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakite su ruduoju cukrumi.
Įmaišykite 4 šaukštus minkšto sviesto, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkykite tešlą.
Tešlą padėkite 30 min. į šaldytuvą.
Po 30 min. iškočiokite tešlą, išpjaukite širdies formą ir dėkite ją ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Iš likusios tešlos nupinkite ilgą pynę ir ją užklijuokite ant širdies formos blyno kraštų.
Į vidurį sudėkite su cukrumi trintas vyšnias (be kauliukų) arba vyšnių uogienę bei pekano riešutus.
Kepkite apie 20-25 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Glaistui sumaišykite 1 šaukštą sviesto su cukraus pudra, vanilės ekstraktu bei pienu ir gauta mase apšlakstykite iškepusią tartą.
Skanaus.
» Rašyti komentarą