Širdelės su kondensuotu pienu ir šokoladu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 120 gramų
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Šokoladas, pieniškas, 200 gramų
- Aliejus, 50 mililitrų
- Sviestas, 250 gramų
- Kondensuotas pienas, 250 mililitrų
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Šokoladas, baltasis, 50 gramų
- Pabarstukai, spalvoti, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Kondensuoto pieno skardinę įstatykite į puodą su vandeniu, virkite maždaug 1 valandą (ar net ilgiau) ir išėmę iš vandens palikite ataušti.
Užsiminkykite sausainių tešlą. Sviestą išsukite su cukrumi, supilkite aliejų, įsijokite su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi sumaišytus miltus.
Gautą tešlą iškočiokite ir išspauskite norimos formos sausainiukus.
Sausainiukus išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol jie pagels.
Ataušusius sausainius po du suklijuokite pertepę virintu kondensuotu pienu ir jų viršų aptepkite ištirpintu pienišku šokoladu.
Iš ištirpinto baltojo šokolado išpieškite ornamentus ir galiausiai sausainius pabarstykite pabarstukais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-17 17:50
Būtinai pabandyti.
)

2011-10-04 21:36
Reiks vaikinui kada padaryt



2011-09-30 19:22
skanumelis
abuciuotas: 


2016-02-04 16:52