Šiltos salotos su naminiu padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, 2 vienetai
- Česnakai, 2
- Česnakai, padažui, 1
- Juodieji pipirai, malti
- Juodieji pipirai, malti, padažui
- Pomidorai, 4 vienetai
- Salotos, 80 gramų
- Garstyčios, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
- Vištienos filė, 400 gramų
- Jogurtas, natūralus, padažui, 60 mililitrų
- Sojos padažas, padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Druska, padažui
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, įtriname prieskoniais, česnaku, aliejumi ir citrinos sultimis. Paliekame pasimarinuoti bent 1 valandai. Tinka ir kitaip marinuota paukštiena. Bet mėsą prieš kepant rekomenduoju marinuoti, bus skaniau!
Suplėšome salotas, supjaustome pomidorus ir agurkus. Pamarinuotus vištienos gabaliukus kepame įkaitintame aliejuje, kiekvieną pusę apkepame, kol gražiai apskrunda.
Patiekiame su padažu.
Padažas: jogurtas sumaišytas su garstyčiomis, sojos padažu, citrinos sultimis, trintu česnaku ir prieskoniais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą