Šiltos rudens salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos su lupena, 2 vienetai
- Grybai, 1 saujelė
- Agurkai, 1 vienetas
- Ridikėliai, 2 vienetai
- Česnakai, 1 skiltelė
- Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčios
- Alyvuogių aliejus
- Moliūgai, (sėklos) arba kanapių aliejus
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulvės, supjaustyti griežinėliais ir pakepinti iki rusvos spalvos. Pievagrybius supjaustyti į 4 dalis ir apkepti taip pat. Agurką ir ridikėlius supjaustyti griežinėliais, susmulkinti česnaką ir petražoles. Viską išmaišyti su garstyčiomis, aliejumi ir pagardinti druska, pipirais ir moliūgo sėklomis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-02 13:37