Silpnai sūdyti agurkai be raugo

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, 1 kilogramas
- Česnakai, 3 skiltelės
- Krapai, 1 sauja
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Agurkus nuplauti, nupjauti galiukus. Krapus susmulkinti. Česnakus smulkiai sukapoti.
Į politileninį maišiuką sudėti agurkus, krapus, druską ir česnakus (česnakų galima nedėti).
Maišelį užrišti ir įdėti į dar vieną maišelį, užrišti.
Gerai sukratyti.
Padėti maišelį į šaldytuvą. Periodiškai ištraukti ir pakratyti.
Po 6-8 val. agurkėlius jau bus galima valgyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-06-09 13:34
Miela Aldona, 1 kg agurku 3 galvutes cesnaku? Tikrai ne. Dedu dar 05 sauksto cukraus ir keleta j serbentu lapeliu.
2015-06-07 13:13
Taip paruostus tik pjaustytus agurkelius galima valgyti is karto 

2015-05-12 12:11
Nerekomenduojama dėt i polietileninį maišeli, tik i stiklini inda
2015-05-08 02:19
Polietilena maisto gaminime geriau nenaudot. Kazkas stengias,kad zmones vis labiau sirgtu. Sudekit tuos agurkus i puoda, uzpilkt vandeniu, idekit druskos, krapu ir kita diena jau valgysit. Ir be chemijos. Kam valgyt su plastiku?
2015-07-03 13:01