Silpnai sūdyta lašiša

Silpnai sūdyta lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, šviežia
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Žuvį šiek tiek palaikyti šaldymo kameroje, kad būtų lengviau supjaustyti.
Nuo lašišos nulupti odelę.
Atsargiai supjaustyti žuvį plonais gabalais.
Indo dugną pabarstyti druska, po to dėti sluoksnį žuvies, ant žuvies berti sluoksnį druskos.
Ant vieno sluoksnio žuvies reikia maždaug 1 šaukšto druskos.

Receptą atsiuntė: Aidas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
odeta
2011-03-11 09:52
dar dedasi ir cukrus.labai skanu