Silkės vyniotinis su burokėliais ir kornišonais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Silkių filė, 250 gramų
- Prancūziškas batonas, 1 vienetas
- Sūris, tarkuotas, 180 gramų
- Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
- Kornišonai, 10 vienetų
- Burokėliai, virti, 1 vienetas
- Sviestas, 50 gramų
- Malti juodieji pipirai
- Majonezas
- Druska
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Batonas išilgai įpjaunamas, išskobiama didžioji dalis jo minkštimo ir vidurys aptepamas sviestu.
Virti kiaušiniai sutarkuojami ir sumaišomi su tarkuotu sūriu, majonezu, žalumynais bei druska (jei reikia).
Burokėlis sutarkuojamas ir sumaišomas su majonezu, druska bei pipirais.
Silkės filė supjaustoma nedideliais gabalėliais.Į batoną sudedama burokėlių masė, tuomet kiaušinių bei sūrio masė ir galiausiais sudedami kornišonai bei silkės gabaliukai.
Batonas suspaudžiamas, aprišamas juostele, kad neišsižiotų, ir paliekamas maždaug 30 min.
Tuomet nurišama virvelė ir supjaustomas batonas riekelėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-16 17:01
Rekomenduoju ne rišti batoną,o susukti į maistinę plėvelę.
2011-12-21 22:10
geneali mintis (net ir sventiniam stalui) 

2018-12-13 19:10