Silkės vyniotinis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Gvazdikėliai
- Juodieji pipirai, malti
- Laurų lapai, lapeliai
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Silkė, 4 vienetai
- Actas, 3 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 1.5 stiklinės
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Išmirkytos ir išvalytos silkės, išėmus kaulus ir ašakas, perpjaunamos išilgai. Vanduo užvirinamas su prieskoniais, griežinėliais supjaustytomis daržovėmis, actu ir atšaldomas. Silkės pusė aptepama aliejumi, apdedama marinate virtomis morkomis, svogūnais, susukama ir susmeigiama gvazdikėliu (silkė vyniojama oda į viršų). Sudėti į gilų pailgą pusdubenį vyniotiniai užpilami ataušintu marinatu.
Pastaba. Vyniotinių įdaras gali būti supjaustyti rauginti agurkai, rauginti kopūstai, troškinti džiovinti grybai, krienai, obuoliai ir kt.
» Rašyti komentarą