Silkės užkandis su morkomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas
- Morkos, 2 vienetai
- Salierai, prieskoniai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Svogūnai, laiškai, 50 gramų
- Silkė, filė, 400 gramų
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Silkę supjaustome mažais gabaliukais. Sutarkuojame morkas, smulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir svogūnų galvutes. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejų, sudedame morkas. Morkoms šiek tiek apkepus įdedame svogūnus, galų gale dedame svogūnų laiškus. Viską pagardiname bazilikais ir salierų prieskoniais, pamaišome ir dar šiek tiek pakepiname. Išjungiame ugnį ir palaukiame kol daržovės atvės. Tuomet jas sumaišome su silke. Valgyti rekomenduojama su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2008-12-22 00:27
sudomino, pabandysim
2008-09-02 22:11
patraukliai atrodo ir labai skanus. verta gaminti
2013-12-20 20:12