Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- ZIGMO Klasikinė silkių filė, 400 gramų
- Pupelės, raudonos, 100 gramų
- Šparaginės pupelės, 50 gramų
- Pupelės, baltos, mini, 100 gramų
- Grietinė, 100 gramų
- Kviečiai, daiginti, 30 gramų
- Laiškiniai česnakai, 20 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Atskiruose induose išverdamos raudonosios ir baltosios pupelės, atvėsinamos ir sumaišomos su grietine, sudedami smulkinti kviečių daigai, smulkinti česnakų laiškai, viskas išmaišoma, pagardinama druska. Paruoštos pupelės gražiai apskritimu sudedamos į lėkštę. Ant jų dedama silkė, šalia - sūdytos šparaginės pupelės. Dekoruojama daigintais kviečiais. Prie šio patiekalo tinka keptos virtos bulvės su lupena.
» Rašyti komentarą