Silkės užkandėlė su pomidorų padažu

Silkės užkandėlė su pomidorų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Silkių filė, 3 vienetai
- Marinuoti agurkai, nedideli, 2 vienetai
- Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
- Krapai, susmulkinti, patiekiant, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, apytikriai, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, apytikriai, 1 valgomasis šaukštas
- Actas 5%, šviesus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Padažui viename indelyje sumaišome cukrų, aliejų, pomidorų padažą ir pastą, actą. Indelį uždengiame ir laikome šaldytuve 2 dienas.
Silkės file supjaustome juostelėmis, marinuotus agurkus mažais kubeliais, o svogūną pusžiedžiais.
Silkės gabalėlius išdėliojame ant lėkštės, tolygiai uždedame svogūno pusžiedžius, apibarstome susmulkintu agurku ir užtepame padažu. Taip paruoštą silkę laikome šaldytuve parą arba pernakt.
Prieš patiekiant, užbarstome krapais.
» Rašyti komentarą