Silkės užkandėlė su pomidorų padažu

Silkės užkandėlė su pomidorų padažu
Silkės užkandėlė su pomidorų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Silkių filė, 3 vienetai
  • Marinuoti agurkai, nedideli, 2 vienetai
  • Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Krapai, susmulkinti, patiekiant, 1 valgomasis šaukštas
Padažui:
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, apytikriai, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus, apytikriai, 1 valgomasis šaukštas
  • Actas 5%, šviesus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Padažui viename indelyje sumaišome cukrų, aliejų, pomidorų padažą ir pastą, actą. Indelį uždengiame ir laikome šaldytuve 2 dienas.

  2. Silkės file supjaustome juostelėmis, marinuotus agurkus mažais kubeliais, o svogūną pusžiedžiais.

  3. Silkės gabalėlius išdėliojame ant lėkštės, tolygiai uždedame svogūno pusžiedžius, apibarstome susmulkintu agurku ir užtepame padažu. Taip paruoštą silkę laikome šaldytuve parą arba pernakt.

  4. Prieš patiekiant, užbarstome krapais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą