Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- ZIGMO Klasikinė silkių filė, 400 gramų
- Druska
- Baravykai, džiovinti, 100 gramų
- Pipirai
- Kelmučiai, marinuoti , 200 gramų
- Petražolės, 50 gramų
- Laiškiniai česnakai, 50 gramų
- Alyvuogių aliejus, 100 gramų
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Laiškiniai česnakai ir petražolių lapeliai smulkiai sukapojami, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai. Džiovinti baravykai išverdami pasūdytame vandenyje, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės. Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais. Lėkštėje gražiai išdėliojami griežinėliai, šalia serviruojami kelmučiai ir pašlakstoma padažu. Prie šio patiekalo tinka lietuviška ruginė juoda duona.
» Rašyti komentarą