Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais

Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • ZIGMO Klasikinė silkių filė, 400 gramų
  • Druska
  • Baravykai, džiovinti, 100 gramų
  • Pipirai
  • Kelmučiai, marinuoti , 200 gramų
Padažui:
  • Petražolės, 50 gramų
  • Laiškiniai česnakai, 50 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 100 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Laiškiniai česnakai ir petražolių lapeliai smulkiai sukapojami, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai. Džiovinti baravykai išverdami pasūdytame vandenyje, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės. Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais. Lėkštėje gražiai išdėliojami griežinėliai, šalia serviruojami kelmučiai ir pašlakstoma padažu. Prie šio patiekalo tinka lietuviška ruginė juoda duona.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: ZIGMAS
» Rašyti komentarą