Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- ZIGMO Klasikinė silkių filė, 200 gramų
- ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė, 200 gramų
- Bulvės, virtos, 100 gramų
- Morkos, 50 gramų
- Paprika, 100 gramų
- Burokėliai, 100 gramų
- Morkos, 200 gramų
- Grietinėlė, 100 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Druska
- Krapai, 20 gramų
- Kiaušiniai, tryniai , 2 vienetai
- Vyno actas, balto, 10 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 100 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kremo gamyba: morkos supjaustomos mažais kubeliais ir lėtai troškinamos grietinėlėje apie 20 min., sudedamas sviestas, viskas sutrinama, pasūdoma.
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama druska ir krapais.
Daržovės išverdamos pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Lašiša ir silkė suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie šio patiekalo tinka prancūziška duona.
» Rašyti komentarą