Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu

Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • ZIGMO Klasikinė silkių filė, 200 gramų
  • ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė, 200 gramų
  • Bulvės, virtos, 100 gramų
  • Morkos, 50 gramų
  • Paprika, 100 gramų
  • Burokėliai, 100 gramų
Kremui:
  • Morkos, 200 gramų
  • Grietinėlė, 100 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Druska
Krienų majonezui:
  • Krapai, 20 gramų
Krapų majonezui:
  • Kiaušiniai, tryniai , 2 vienetai
  • Vyno actas, balto, 10 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, 100 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kremo gamyba: morkos supjaustomos mažais kubeliais ir lėtai troškinamos grietinėlėje apie 20 min., sudedamas sviestas, viskas sutrinama, pasūdoma.

Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama druska ir krapais.

Daržovės išverdamos pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Lašiša ir silkė suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie šio patiekalo tinka prancūziška duona.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: ZIGMAS
» Rašyti komentarą