Silkės ir grybų kotletai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Silkė, filė, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Makaronai, ryžių, 1 pakelis
- Aliejus, kepimui
- Grybai, marinuoti, 500 mililitrų
- Padažas, Pesto su pomidorais ir bazilikais
Gaminimo instrukcija:
Grybus, silkę, svogūną, česnakus sumalame su mėsmale. Sumaišome su kiaulienos faršu, įdedame 2 šaukštus džiūvėsėlių, pipirus. Viską gerai išminkome. Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Iš gautos masės formuojame kotletukus ir apvoliojame džiūvėsiuose. Ir dedame į keptuvę. Kepame kol apskrunda. Tuomet išverdame ryžių makaronus pasūdytame vandenyje.
Padarome padažą: 50 ml. makaronų nuoviro ir 50 ml. vandens sumaišykite su pakeliu "Pesto" prieskonių ir 3 valgomais šaukštais aliejaus, trumpam užvirinkite. Gautą padažą sumaišykite su makaronais ir patiekite prie kotletukų.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-08 15:57
Labai patinka visi patiekalai su grybais, o čia tiesiog fantastika.
2010-12-08 18:05